Koop Diamond Painting Kits

“heet u welkom om diamantschilderijen te kopen in Bergen”, zegt Willard & State, een nieuwe winkel die fijne kunst en woonaccessoires verkoopt in Bergen, NJ. “Welkom in onze winkel bij de Diamond Paintings Registry in Bergen.” De vriendelijke begroeting wordt gevolgd door bekwaam en behulpzaam personeel dat elke vraag met vertrouwen beantwoordt en dieper ingaat op het schilderproces. Het vriendelijke personeel geeft tips over het voorbereiden van de muren van het huis voor een schilderproject en legt elke stap tot in detail uit.

“Ik aarzelde erg om Diamond Painting in Bergen te kopen, maar nadat ik naar de kwaliteit en de prijzen had gekeken, wist ik dat ik er een moest kopen”, zegt Joann, een inwoner van Bergen. “Ik ben blij met de resultaten – de diamanten zien er niet alleen prachtig uit, ze passen ook perfect bij mijn interieur. Als ik er nog een bestel bij Diamond Paintings in Bergen, ga ik weer bij hetzelfde bedrijf werken.” – Jennifer S.

“Ik hou absoluut van de manier waarop de vrouwen bij Diamond Paintings me door het koopproces hebben verteld en me zo op mijn gemak hebben gesteld. Ze lieten me het proces zien om de muren voor te bereiden, de grootte van het te kopen schilderij en natuurlijk de prijs. Het personeel waren zeer behulpzaam, deskundig en geduldig, vooral toen ik niet helemaal wist wat ik moest vragen. Ze deden echt hun best en legden uit wat ik kon krijgen en de voordelen van het laten maken van prachtige, authentieke diamanten schilderijen bij mij thuis . Ze hielpen me ook bij het uitkiezen van een verfkleur die bij mijn Diamond 5d DIY-diamantboormachine paste. ”

“De mensen bij Diamond Paintings in Bergen gaven me het meest deskundige advies en maakten de hele ervaring plezierig. Toen ik voor het eerst naar de prijzen voor de Diamond 5d DIY-diamantboormachine keek, was ik een beetje bang dat het te duur zou zijn voor mijn budget. , maar ze maakten het me echt gemakkelijk om te kopen. Toen de meisjes me de verschillende maten van hun schilderkits lieten zien en uitlegden over de verschillende dingen die in elke kit zaten, was ik verrast dat ik er eigenlijk een kon kopen voor minder dan de helft De prijs! Het is zeker betaalbaarder dan ik oorspronkelijk dacht. Nadat mijn vrouw de kamer had geschilderd, kon ik niet wachten om het te zien.

“Ik hou absoluut van de manier waarop de vrouwen bij Myth Of Asia me tijdens het hele proces lieten voelen. Ze hielpen me een kleurenpalet te kiezen dat bij de diamanten in mijn kunstwerken paste, en ze hielpen zelfs om de kamer van mijn vrouw er net zo goed uit te laten zien! Diamond Paintings was verbluffend “, zegt Brandi. “Mijn vrouw hield niet alleen van de manier waarop we eruit zagen toen ze ons huis binnenliep nadat ze had geschilderd, maar ze hield ook van de manier waarop de verf een dimensie aan ons huis toevoegde die niet met traditionele reclame of mond-tot-mondreclame gekocht kon worden. ”

Als u diamantschilderijen wilt kopen, moet u Myth Of Asia bezoeken. Hun deskundige medewerkers helpen u precies te vinden wat u zoekt. Of je nu canvas-, acryl- of fotolijstkunst nodig hebt, ze zorgen ervoor dat je een fantastisch resultaat krijgt. Hun gevorderde diamantschilders hebben leuke, informatieve galerijen en zullen je helpen het perfecte meesterwerk te creƫren.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close