Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Toen ik besloot welke vloertegels vrolijk ik moest kiezen voor mijn nieuwe boerderij, maakte ik de fout om me niet bezig te houden met voegen. Niet veel mensen weten dat voegen een essentieel onderdeel is van tegels, omdat het het risico dat water in de ondergrond sijpelt en structurele schade veroorzaakt aanzienlijk vermindert. Dit geldt met name als u, zoals veel mensen, een opgebouwde bodembank in uw boerderij heeft. Zoals ik vaak heb ontdekt, kunnen de reparatiekosten van een boerderij soms hoger zijn dan de oorspronkelijke aankoopprijs. Hoewel dit voor mij geen probleem was, weet ik zeker dat veel andere investeerders blij zouden zijn geweest te horen dat er goedkope oplossingen beschikbaar zijn, zoals het gebruik van cement voor hun tegelwerk.

Om mijn onderzoek te beginnen, heb ik het internet afgespeurd op zoek naar geschikte producten. Het eerste bedrijf dat ik vond was Bonded Labs, dat een breed scala aan tegels produceert die geschikt zijn voor zowel huishoudelijke als commerciƫle toepassingen. Hun website heeft een grote selectie producten die ik kon vergelijken en waaruit ik kon kiezen, allemaal ontworpen om te helpen bij mijn schoonmaakklusjes op de boerderij. Er waren verschillende soorten tegels beschikbaar, waaronder keramiek, cementgebonden, gelamineerd en porselein, met elk verschillende voordelen. Naar mijn mening is porselein de goedkoopste optie, omdat het de sterkste is en een realistische glanzende afwerking heeft. Het heeft ook een sterke kleefkracht waardoor het perfect is voor het betegelen rond constructies zoals schuren en stallen waar vocht een probleem kan zijn.

Uit mijn onderzoek blijkt duidelijk dat cement de beste optie is voor degenen die overwegen welke vloertegels ze moeten kiezen voor hun boerderij. Als u problemen heeft met vocht of structurele ondersteuning, dan kunt u het beste tegels op cementbasis gebruiken die een cementachtige glans hebben. De duurste tegels die beschikbaar zijn, zijn waarschijnlijk de keramische variant, maar deze bieden ook de zwakste waterdichtheid, waardoor u ze misschien veel vaker moet vervangen. U moet er altijd naar streven om een algemeen uiterlijk van uw eigendom te creƫren dat de beste aanwijzingen geeft over het doel ervan. Zo geven stenen tegels uw boerderij een ouderwetse natuurlijke uitstraling aan keramische tegels die een boerderij een elegante uitstraling kunnen geven.

Meer info over dit artikel: Retrotegels

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close