Kikkererwten

Hoe te Gebruiken kikkererwten in Uw Dieet

Kikkererwten of kikkererwten zijn een peulvrucht van de familie van de peulvruchten Fabaceae, subfamilie Faboideae, van het Geslacht Fabaceae.

De andere namen zijn ook verschillen, met name, garbanzo, garbano, Egypte bean of Indische andijvie. Kikkererwten zijn in de volgorde Fabovarius, onderorde Ensifera, familie Fabaceae. Kikkererwten behoren tot de orde Lettuceacea, onderorde Altaimycata. Het wordt beschouwd als een tropische plant groeit meestal in vochtige tropische gebieden. De kikkererwten zijn klein en ovaal, met een donker paars, vlezige buitenste huid; het kan worden verlaten of ongekookt, maar wordt meestal rauw gegeten.

Kikkererwten zijn vaak geserveerd als voedsel.

In India worden ze geserveerd met Indiase curry ‘ s, in Frankrijk met franse bak saus en in de Caribbean, met gebakken banaan. Kikkererwten hebben een milde nootachtige smaak en zijn zeer smakelijk. In feite, een hele maaltijd bestaande uit erwten zou niet alleen eiwitten en mineralen, maar ook erg voedzaam. Kikkererwten zijn een goede bron van eiwitten, foliumzuur, vitamine B12, ijzer, fosfor en zink.

Kikkererwten zijn makkelijk te verteren, daarom zijn ze snel verteerd door het lichaam. Dit resulteert in een grote hoeveelheid eiwitten worden opgenomen door het lichaam. Kikkererwten helpen het cholesterolgehalte te verlagen, omdat ze zijn een goede bron van oplosbare vezels, die helpt bij het verminderen van de opeenhoping van cholesterol in de slagaders. Hoge oplosbare vezels voedingsmiddelen zijn nuttig voor het behoud van een regelmatige hartslag en het voorkomen van vorming van bloedstolsels en beroertes. Ze hebben ook een lagere slechte cholesterol, dat is gekoppeld aan hart-en vaatziekten.

Kikkererwten liggen hoog in kalium en calcium, en kunnen gemakkelijk verteerd worden door het lichaam.

Dit maakt ze goed zijn voor mensen die niet graag te veel eten. Als de erwten gaar zijn, laat ze hun vitaminen en mineralen, en dit maakt het gemakkelijker voor het lichaam om te absorberen. Dit maakt hen een uitstekende keuze is voor een gezond dieet. Ze kunnen worden toegevoegd aan salades, gemaakt tot een puree voor een smakelijke maaltijd, of toegevoegd aan een sap of smoothie.

Kikkererwten zijn ook een bron van vezels. Ze zijn zo hoog in vezel, die is het moeilijk voor iedereen om u te vertellen dat u het niet eten van enige groente in de maaltijd. Als je eet dit voedsel op een regelmatige basis, dan zult u een vermindering van uw constipatie problemen. Het is bewezen dat u minder gas en voelen zich beter na het eten van een maaltijd die rijk is aan vezels.

Kikkererwten zijn een veelzijdig voedsel. Ze kunnen worden toegevoegd aan vrijwel elk gerecht, vooral de salades en soepen. Probeer koken ze met verschillende ingrediƫnten om te zien hoe veel u van ze genieten. Probeer ze toe te voegen aan een yoghurt en cranberry sap smoothie voor een heerlijke lunch snack. Zelfs als je niet eet ze vaak, ze zijn een geweldige aanvulling op uw dieet en kan het verbeteren van uw gezondheid in het algemeen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close